Necati Özkan ve Seçim Zamanı

28 Ekim 2012 Pazar

FORWARD (İleri!) videosu yayında.

Obama, 2008 başkanlık seçimlerinde CHANGE (Değişim) kelimesinin etrafında kampanyasını yapmış ve HOPE (Umut) kelimesiyle heyecan yaratmıştı.

2012 seçimlerinde ise stratejisini FORWARD (İleri!) kelimesine indirgedi. Obama ekibi bu strateji ile ilgili bir çok film yayınladı. Bunların ilki Nisan ayında yayınlanan 7 dakikalık bir iktidar envanter filmiydi. Bu filmde Obama 4 yıllık ilk döneminde yapabildiklerinin hesabını veriyordu. İşte o video:


Obama seçim makinası, seçimlere 10 günden az bir süre kala, dün sabah saatlerinde yepyeni bir video klibi yayına soktu. Forward adını taşıyan bu yeni video klip, 2008 Başkanlık seçimlerinde unutulmaz bir etki yapan ve will.i. am. başta olmak üzere çok sayıda sanatçının rol aldığı 'Yes We Can' videosunu çeken ekip tarafından hazırlandı.

Bu yeni video'da yine çok sayıda ünlü var: R&B'nin efsane isimlerinden Ne-Yo, gitarist Johnny Rzeznik, piyanist Herbie Hancock, Folk Rock grubu Delta Rae, İngiliz kökenli pop star Natasha Bedingfiled ve tabi ki seçmen kitleleri:



Seçimlerde, seçmenin sandık başına gitmesi için son hafta ve hatta son gün çok önemlidir. Obama ekibi de son hafta için elinden geleni yapıyor.


Hiç yorum yok: